Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:07 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 10:43

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Αρχαιολογικό Χώρο Στράτου με την Μελίνα Κανά (Σάββατο 25/8/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος διοργανώνουν  συναυλία υπό το φως του μεγαλύτερου φεγγαριού της χρονιάς.

Στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στις 25 Αυγούστου 2018 στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στους 132 σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας θα πραγματοποιηθεί συναυλία  με τη Μελίνα Κανά, με ελεύθερη είσοδο, στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Στράτου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο μια ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21.30.

Συνοδοιπόροι της ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Η  Μελίνα Κανά, με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι,  της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία  έχει απογειώσει φωνητικά.

Από τη νέα της συνεργασία με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και την στιχουργό Λήδα Ρουμάνη, γεννήθηκε το καινούργιο της  τραγούδι

 « Αγάπα με και Πούλα με» 

Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία.

Δείτε το σχετικό video :

 

 

Διαβάστηκε 2139 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 02:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.