Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 17:11

Έτοιμη για το Θέρμο η Θεοδωρίδου με τους Παπαδόπουλο και Καναράκη (Τετ 22/8/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων των  Εορτών 2018 Κοσμά Αιτωλού συνεχίζονται  οι υψηλές πολιτιστικές αφίξεις στο Θέρμο . ‘Έρχεται λοιπόν η ώρα της Νατάσας Θεοδωρίδου που καταφθάνει αύριο, Τετάρτη 22  Αυγούστου, για  τη συναυλία της που θα έχει ελεύθερη είσοδο,.

H Νατάσα Θεοδωρίδου με την καθαρή λαϊκή φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και την δωρική της σκηνική παρουσία πλαισιώνεται από  ανερχόμενο ερμηνευτή Γιώργο Παπαδόπουλο. Μαζί τους και ο Παντελής Καναράκης ένας από τους αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς.

Όσοι βρεθούν αύριο βράδυ στο Θέρμο θα απολαύσουν ένα μοναδικό διασκεδαστικό live party. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μάλιστα δείχνει να ετοιμάζεται με μεγάλο κέφι για τον ερχομό της στο Θέρμο αν κρίνουμε από την εικόνα που ανήρτησε με τους Παπαδόπουλο και Καναράκη.

Διαβάστηκε 1221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.