Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 17:25

Το γεφύρι του Κεφαλόβρυσου και 4 Αιτωλικά παραμύθια (Σαβ 25/8/2018 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 25 Αυγούστου η εκδήλωση στο γεφύρι της Μυρτιάς που ματαιώθηκε λόγω βροχής

Η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης 16 Αυγούστου εκδήλωση στο γεφύρι της Μυρτιάς, λόγω βροχής, ματαιώθηκε. Προγραμματίστηκε όμως εκ νέου για το Σάββατο 25 Αυγούστου (ώρα 7.00΄ το βράδυ).

“Στοιχειά, άρχοντες, βασίλισσες, ξωτικά και άλλα πλάσματα μαγικά, στο γεφύρι θα συναντηθούν τις ιστορίες τους να μας πουν. Για θάνατο κι αγάπη και μαγεία και πού θα φτάσει η κλωστή θα δούμε στην πορεία”…

Στις Πηγές Μυρτιάς, όπου και το μυθικό γεφύρι, θα ζωντανέψουν θρύλοι και παραμύθια σε μια παράσταση κατάλληλη για παιδιά από 7 ετών και άνω.

Το πέτρινο γεφύρι της Μυρτιάς συνοδεύεται από έναν θρύλο ανάλογο μ’ εκείνον του γεφυριού της Άρτας. Ο θρύλος αυτός και άλλα 4 Αιτωλικά παραμύθια θα ζωντανέψουν σε τραγούδι και αφήγηση της Εύας Παναγιωτοπούλου και μουσική Πάνου Μήτσου. Η διάσωση του θρύλου και η καταγραφή των παραμυθιών έγιναν από τον Παντελή Φλωρόπουλο. Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 974 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.