Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:06 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 16:44

Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στο Λιμάνι της Κυλλήνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι ξεκινά  τη λειτουργία του το  Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Λιμάνι της Κυλλήνης. Πρόκειται για μια συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, η οποία στοχεύει στην τουριστική ανάδειξη της περιοχής.

Το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στο Λιμάνι της Κυλλήνης είναι το 3ο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης, που λειτουργεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά τα αντίστοιχα Γραφεία στο Λιμάνι της Πάτρας και το Αεροδρόμιο του Αράξου. Έχουν επίσης σχεδιαστεί δύο ακόμα, ένα στο Λιμάνι Κατακόλου και ένα στο αεροδρόμιο του Ακτίου, τα οποία θα ξεκινήσουν όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τους συναρμόδιους φορείς (διάθεση χώρου και διαμόρφωσή του).

Διαβάστηκε 729 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 17:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.