Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:37 μμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 17:35

Ποδοσφαιρικό τουρνουά στον Αστακό προς τιμή του Θωμά Μαύρου (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Αστακό διεξήχθη χθες, το ποδοσφαιρικό τουρνουά τεσσάρων ομάδων προς τιμή του Θωμά Μαύρου που χθες παρουσίασε το βιβλίο του #Ποιος-ποιος Ποιος Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ#-

Στον πρώτο αγώνα συμμετείχε η ομάδα του Ηρακλή Αστακού  που αντιμετώπισε την ομάδα της Αλυζίας (νικητής η ομάδα του Αστακού με  1-0) και στον δεύτερο αγώνα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού αντιμετώπισαν ομάδα επίλεκτων της Αθήνας (Μπατίστα, Γκόγκιτς, Λάμπρος Γεωργιάδης (AEK), Μανίκας, Βαμβακούλας) 

Νικητής η ομάδα του Παναιτωλικού. Τελικός νικητής η ομάδα του Ηρακλή Αστακού στα πέναλτι την ομάδα του Παναιτωλικού- Αν και μικρή σημασίας είχε το σκορ, φυσιολογικά όμως έπρεπε να αναδειχθεί νικητής.

Στο τέλος του αγώνα έγιναν απονομές στον Θωμά Μαύρο και στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων-Ξεχωριστή στιγμή οι δεκάδες φίλαθλοι που φωτογραφήθηκαν με τα αστερία του ποδοσφαίρου παράλληλα δε  αγόραζαν και  το βιβλίο του Θωμά Μαύρου.

Να σημειώσουμε ότι με την ομάδα του  Ηρακλή Αστακού αγωνίστηκαν και οι συγχωριανοί μας Γιάννης Κατερινόπουλος & Δημήτρης Μπαρμπαρούσης.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ του Χρήστου Μπόνη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

xiromeronews

 

Διαβάστηκε 1977 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.