Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:34 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 20:52

Ευχαριστίες σε Συνταξιούχο Τροχονόμο για πράξη αλληλεγγύης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ωφείλουμε να προβάλλουμε και να αναδείξουμε μια πράξη αλληλεγύης και βοήθειας απο συνταξιούχο τροχονόμο απο την Κατούνα, συγκεκριμένα τον κον Καραμάνη Χρήστο που έτυχε να βρίσκεται στον χώρο της λαικής αγοράς Αγίου Κων/νου όπου σημειώθηκε απώλεια πορτοφολιού.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 13/08/2018 στην Λαική Αγορά του Αγίου Κων/νου και ώρα 8:45, κυρία απο τον χώρο της δημοσιογραφίας απώλεσε το πορτοφόλι της κατα την διάρκεια των αγορών της απο τους μικροπωλητές. Κατά την επιστροφή στο σπίτι της διαπίστωσε οτι της έλειπε με κάποιο χρηματικό ποσό. Επανήλθε στο χώρο της Λαικής Αγοράς για να το αναζητήσει και έτυχε την στιγμή εκείνη να βρίσκεται στον χώρο και ο συνταξιούχος τροχονόμος κος Καραμάνης Χρήστος απο την Κατούνα. Αυτός πήρε την πρωτοβουλία και αναζήτησε το χαμένο πορτοφόλι ανάμεσα στους μικροπωλητές όπου το βρήκε και το παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια.

Η κυρία Χρύσα ευχαριστεί τον κον Καραμάνη Χρήστο μέσω της ιστοσελίδας μας και εύχεται υγεία και δύναμη στον ίδιο και την οικογενειά του.

 

Διαβάστηκε 2148 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.