Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:10 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 13:26

1ος Μακρυνειακός αγώνας δρόμου (Κυρ 26/8/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγαπητοί φίλοι ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές για τον ΜΑΚΡΥΝΕΙΟ ΔΡΟΜΟ συνεχιζονται κανονικά. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ την ώρα εκκίνησης για τις διαδρομές των 10 χλμ και 5 χλμ ότι θα γίνουν ταυτόχρονα την 18:00 Προσοχή ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ για την διαδρομή των 5 χλμ αυτό που είναι γραμμένο στην προκήρυξη για την ώρα εκκίνησης!!

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 17:00

Δεν χρειάζεται να γίνονται ηλεκτρονικά δηλώσεις για τον παιδικό αγώνα Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΎ ΑΓΏΝΑ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ στις 18,15. Για οποιαδήποτε απορία ερώτημα μπορείτε να επικοινωνείται με το τηλ 6945903548 ή να στέλνετε τα ερωτήματά σας στο παρακάτω mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1979 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.