Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 21:30

Οι 7 «άστεγοι» που βγήκαν κερδισμένοι από τα τηλεοπτικά και τα καρφιά για NOVA…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν πλέον οι μέχρι πρότινος αγχωμένοι και τηλεοπτικά άστεγοι σύλλογοι της Super League. Το “όχι” στη NOVA και το συμβόλαιο τύπου κεντρικής διαχείρησης με την ΕΡΤ τους άφησε απολύτως ικανοποιημένους οικονομικά, αφού πήραν στην χειρότερη των περιπτώσεων τα ίδια χρήματα με αυτά που έπαιρναν πέρυσι από την NOVA και στην καλύτερη αρκετά περισσότερα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παράγοντες των ομάδων στις μεταξύ τους συζητήσεις δείχνουν απολύτως ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για την επιλογή τους, αφού εκτός των άλλων τα ματς τους θα παίζουν σε ελεύθερο κανάλι και θα μπορεί να τα παρακολουθεί ο καθένας χωρίς συνδρομή.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις μάλιστα αναφέρουν και την… ζημιά που εκτιμούν ότι προκάλεσαν στη NOVA, η οποία εν τέλει πλήρωσε τα ίδια χρήματα με πέρυσι για να δείχνει το μισό πρωτάθλημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 7 κάνουν την εκτίμηση ότι η δική τους κίνηση να αμφισβητήσουν την μέθοδο της NOVA και των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου που από κοινού κατήργησαν την κεντρική διαχείρηση, θα προκαλέσει οικονομική ζημιά στη συνδρομητική πλατφόρμα αφού πλέον το μισό πρωταθλημα θα μεταδίδεται από την ελεύθερη τηλεόραση. “Ο Ελληνας φίλαθλος μπορεί να δει το πρωτάθλημα χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ” είναι το μότο τους και μάλιστα σκοπεύουν να το καθιερώσουν…

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1578 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.