Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 12:35

Μουσικό φεστιβάλ στη Γέφυρα Αυλακίου (Σαβ 11 - Δευ 13/8/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει όσους επισκεφθούν το Αυλάκι  Βάλτου  το τριήμερο Σάββατο 11 - Δευτέρα 13 Αυγούστου. Στην περιοχή και συγκεκριμένα στα 300 μέτρα απόσταση από τη γέφυρα Αυλακίου, διοργανώνεται για πρώτη φορά, μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας κατοίκων του χωριού που αγαπούν ιδιαίτερα τον τόπο τους και θέλουν να τον αναδείξουν, ένα παραποτάμιο μουσικό φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 9 το βράδυ και θα κλείσει το βράδυ της Δευτέρας. Η όλη προσπάθεια θα πλαισιωθεί ,φυσικά, από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, το φεστιβάλ «ανοίγει» η μπάντα Resalto, που θα παίξει έντεχνη και λαϊκή μουσική.

Την Κυριακή, ο μουσικός Γιώργος Τζώρτζης θα παίξει και θα τραγουδήσει ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια, ενώ η τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, Δευτέρα, 13 Αυγούστου, θα πλαισιωθεί από τους Anardo Saxe Band, με τζαζ, έθνικ, λάτιν και ροκ κομμάτια.

Στον χώρο θα υπάρχει και dj , αφού σκοπός είναι η μουσική να μην σταματά καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Το φεστιβάλ προσφέρεται για ελέυθερους κατασκηνωτές, στα πρότυπα του Nestorio River Party , και θέλει να γίνει θεσμός και να προσελκύσει τουρίστες και εκτός περιοχής, που θα έρθουν σε επαφή με την ομορφιά του ορεινού Βάλτου και του Αχελώου ποταμού.

 

Διαβάστηκε 1513 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.