Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 18:21

«Υποσχέσεις» αφήνει ο Παναιτωλικός (2-1) στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ θετικά μηνύματα άφησε (και) σήμερα ο Παναιτωλικός. Παρουσία περισσοτέρων από 2.500 φίλων του που έδωσαν… χρώμα επίσημου αγώνα στην αναμέτρηση, κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ, σε ένα ματς όπου απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Δέλλας δεν είχε τον Μοράρ λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ξεκίνησε με 4-1-4-1, όπου παρέταξε τους Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Χαντάκια, Μιχάι, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Ερικσον «κόφτη», τους Μάρκος Πάουλο, Λιάβα εσωτερικούς, τους Ουίλιαν, Μανά στα άκρα και τον Ντίας στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή, δεν δέχθηκε φάσεις, ενώ εκείνοι απείλησε με τους Μανά (9′), Ντίας (14′), Μαρινάκη (28′) και άγγιξε το γκολ στο 43′, όταν σέντραρε ο Μανά, αλλά η κεφαλιά του Ουίλιαν πέρασε λίγο άουτ. Ο τελευταίος άνοιξε το σκορ στο 46′ με «βολίδα» έξω από την περιοχή και μετά το 60′ – περίπου – ο «Κολοσσός» χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς. Στο 69′ οι Μάζουρεκ-Βακράκος έπαιξαν δύο φορές το 1-2 στην ίδια φάση και ο τελευταίος σκόραρε διπλασιάζοντας τα τέρματα των «κυανοκίτρινων», ενώ ο ΠΑΣ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82′ με κεφαλιά του Λιάσο. Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Βακράκος έφτασε μια ανάσα από το 3-1 και η ομάδα άφησε πολλές υποσχέσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (62’ Γιαννακόπουλος), Χαντάκιας (46’ Άργκους), Μιχάι (65’ Μαλής), Μαρινάκης (65’ Μπελεβώνης), Τσοκάνης (46’ Ρότσα), Έρικσον (65’ Αγρόδημος), Πάουλο (65’ Νταλακούρας), Λιάβας (46’ Μάζουρεκ, 72’ Τσιγγάρας), Ουίλιαν (65’ Κόκκορης), Μανά (65’ Παρράς), Ντίας (65’ Βακράκος).

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1398 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.