Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:30 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 16:44

Υπ. Υγείας: Πότε τοποθετούνται οι 1.200 μόνιμοι στα νοσοκομεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υψηλόβαθμό στέλεχος του υπουργείου -άμεσος συνεργάτης του υπουργού, κ. Ανδρέα Ξανθού,- τόνισε στο workenter, πριν από λίγο, ότι «η Πράξη Υπουργικου Συμβουλίου (έγκριση) θα δοθεί έως το τέλος Αυγούστου και η προκήρυξη θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο”.

Η ίδια πηγή διαβεβαίωσε το workenter ότι μεταξύ των 1.200 μονίμων θέσεων περιλαμβάνονται θέσεις ηια διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία προσλήψεων θα γίνει εξ΄ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ και η προκήρυξη θα φέρει το μονόγραμμα «Κ” (μόνιμοι).

Σύμφωνα με την διαδικασία, αμέσως μετά την έκδοση της ΠΥΣ θα υπάρχει επίσημο αιτήμα του υπουργείου προς το ΑΣΕΠ το οποίο θα περιλαμβάνει παράτημα θέσεων, με κατανομή ανά ειδικότητα, φορέα και υπηρεσία διορισμού.

Αμέσως μετά το ΑΣΕΠ θα επεξεργαστεί την προκήρυξη -στα πρότυπα άλλων προηγούμεννων- και εντός του Οκτωβρίου θα δημοσιοποιήσει το νέο διαγωνισμό.

workenter.gr

Διαβάστηκε 2140 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.