Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 11:45

Εκδήλωση στον Αετό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας : “Μέρα Παιδιού και Χαράς” σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου στις 19:30

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία νέα εκδήλωση για τα παιδιά που ξεκίνησε  από την Βόνιτσα ,συνεχίστηκε στο Μοναστηράκι πηγαίνει τώρα στον Αετό.

Η “ Ημέρα Παιδιού και Χαράς” συνεχίζει το ταξίδι του και  αυτή την φορά “επιβιβάζεται” στον Αετό Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας πάντα με την αμέριστη και αφιλοκερδή  υποστήριξη της ομάδας του  Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland.

Τα παιδιά από τις 19:30 στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα στον Αετό  θα απολαύσουν υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια , θα διασκεδάσουν με κλόουν και μουσική και τέλος θα ομορφύνουν με τις ζωγραφιές τους την Πλατεία του Αετού.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν από την Πλατεία του Αετού  σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου στις 19:30

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι  δωρεάν και απεριόριστη  .

Αναλυτικά :

Τα παιδιά θα δώσουν  χρώμα στην πλατεία καθώς εκεί είναι ένας από τους  χώρος που παίζουν.

Στον προαύλιο χώρο  της εκκλησίας  θα σχεδιαστούν επιδαπέδια παιχνίδια που θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι, ώστε να παίζουν όλα τα παιδιά που περάσουν από εκεί …και όχι μόνο.

Θα κατασκευαστούν 2 μπάνερ με σχέδια που θα ζωγραφίσουν τα παιδιά και θα τοποθετηθούν αρχικά στον χώρο των εκδηλώσεων και στην συνέχεια θα προσφερθούν στο δημοτικό σχολείο για διακόσμηση .

Θα δημιουργηθεί το παραμύθι των παιδιών. Μια πρωτότυπη κατασκευή πάνω σε κορμό.

Θα έχουμε το γνωστό  «τραπέζι χειροτεχνίας» όπου τα παιδιά φτιάχνουν μια προκαθορισμένη χειροτεχνία που παίρνουν μαζί τους.

Και τέλος το καθιερωμένο face painting με τον κλόουν που θα παίζει με τα παιδιά

Περιμένουμε όλα τα παιδιά στον αύριο χώρο  της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα Αετού  σε μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά.

Η εκδήλωση είναι σε συνεργασία με την Κοινότητα του Αετού και ευχαριστούμε Εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν για να διασκεδάσουν τα παιδιά του χωριού

Διαβάστηκε 1601 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.