Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:28 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 11:33

Διπλή εκδήλωση σήμερα 3 Αυγούστου στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με την “ Ημέρα Παιδιού και Χαράς” και το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα Μοναστηρακίου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  στο Μοναστηράκι .

Αυτή την φορά σε συνεργασία με τον δραστήριο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μοναστηρακίου.

Οι εκδηλώσεις σήμερα 3 Αυγούστου στην πλατεία του Μοναστηρακίου  θα ξεκινήσουν από τις 19:30 με την γιορτή :  “ Ημέρα Παιδιού και Χαράς”

Η εκδήλωση για τα παιδιά  θα γίνει με την αμέριστη και αφιλοκερδή υποστήριξη του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland.

Τα παιδιά από τις 19:30 στην Πλατεία του Μοναστηρακίου  θα απολαύσουν υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια , θα διασκεδάσουν με κλόουν και μουσική, θα βαφτούν από το face-painting και τέλος θα ομορφύνουν με τις ζωγραφιές τους την Κεντρική  Πλατεία του Μοναστηρακιου.

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι  δωρεάν και απεριόριστη.

Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 21:00 η παραδοσιακοί χοροί παίρνουν θέση στην Κεντρική  πλατεία του Μοναστηρακίου.

Το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα Μοναστηρακίου θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή χορευτικών  συλλόγων από την Αιτωλοακαρνανίας

Αναλυτικά:

1.Προοδευτικός  Σύλλογος  Ματαράγκας

2. Λαογραφικός  Πολιτιστικός  Όμιλος  Αγρινίου “ Συντροφιά με την Παράδοση “

3. Χορευτικό  Συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας “ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ”

Πραγματικά το Μοναστηράκι και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Μοναστηρακίου στηρίζουν  τα παιδιά , στηρίζουν  την παράδοση.

Διαβάστηκε 993 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.