Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:32 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 21:38

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας στελεχών της κίνησης πολιτών «ΔΡΩ» για την προώθηση της «Πολιτιστικής Διαδρομής» της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στελέχη της κίνησης Πολιτών «ΔΡΩ» συνάντησαν  σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 στο δημαρχείο Ναυπάκτου τον δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Λουκόπουλο Παναγιώτη.

Η συνάντηση έγινε για την ενημέρωση του δημάρχου σχετικά με τις ενέργειες της «ΔΡΩ» για την προώθηση της πρότασης να ενταχτεί το έργο της  «Πολιτιστικής διαδρομής» στα αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Ο δήμαρχος Ναυπάκτου συμφώνησε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για το νομό μας, το οποίο εφόσον υλοποιηθεί θα προσελκύσει τουρισμό στην περιοχή και θα δώσει ζωή στον τόπο μας καθώς και απασχόληση σε πολλούς επαγγελματίες το νομού.

Ενθάρρυνε δε την προσπάθεια προώθησης της ιδέας ένταξης του έργου αυτού και συμφώνησε να το επικοινωνήσει και ο ίδιος στον αρμόδιο περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα.

 

Διαβάστηκε 1557 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.