Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 01:09

«Παιχνιδοϊστορίες» το τριήμερο 3-5 Αυγούστου στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 3, 4 και 5 Αυγούστου οι πιο όμορφες «Παιχνιδοϊστορίες» περιμένουν τους μικρούς φίλους σε ένα από τα πιο μαγικά σημεία της πόλης της Ναυπάκτου.

Εκεί όπου η ιστορία θα συναντήσει το παραμύθι και το παιχνίδι τη δημιουργία… η φαντασία θα πάρει χρώμα και οι εκπλήξεις δε θα έχουν τελειωμό!

Διηγήσεις, εργαστήρια κατασκευών που θα συνδυάζουν τεχνικές και υλικά, μουσικοκινητικά προγράμματα, πικ νικ και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι, ξυλοπόδαροι, μπαλόνια και κουκλοθέατρο περιμένουν όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών!

Η βασική σκέψη και επιθυμία είναι οι «Παιχνιδοϊστορίες» να αποτελέσουν αυτό που λέει και το όνομά τους: ένα μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού και ιστορίας, ώστε όλοι να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο με τον πιο ευχάριστο τρόπο, που δεν είναι άλλος από το δημιουργικό παιχνίδι.

Με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας και του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη, δίνεται ραντεβού την την Παρασκευή, 3, το Σάββατο, 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου στη Δυτική Πύλη του Κάστρου της Ναυπάκτου, στις 19:30 κάθε απόγευμα και «διασκεδάζουμε όλοι μαζί!», όπως αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

 

Διαβάστηκε 1758 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.