Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:30 πμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 13:35

Σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου το μουσικό συγκρότημα GADLESS σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου το μουσικό συγκρότημα GADLESS σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας παρουσιάζουν ζωντανά τον Gadless στις 09:00 μμ στο Δημοτικό Σχολείο Μοναστηρακίου.

Μια συναυλία διαφορετική από κάθε άλλη .

Ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των GAD., θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του, επιτυχίες των GAD., αλλά και επιλεγμένες διασκευές από την διεθνή και εγχώρια μουσική σκηνή.

Το 2005 ξεκίνησε μια παρέα (οι GAD.) και έγραψε μια πολύ όμορφη ιστορία. Τα τραγούδια τους παίζονται ακόμα-ασταμάτητα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς εδώ και 8 χρόνια.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ως Gadless να έχουν διαλέξει έναν διαφορετικό μουσικό δρόμο, αλλά σήμερα Κυριακή μπορεί και να ξαναθυμηθούμε τα παλιά.

Συμμετέχει ο Μοναστηρακιώτης Thanos Kakourhs.

Ώρα έναρξης : 21:00

Τοποθεσία : Προαύλιος χώρος Δημοτικού Σχολείου Μοναστηρακίου

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστηκε 1825 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.