Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:10 πμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 11:10

Συναυλία "Κάτω απ' το φως του Φεγγαριού, μια θάλασσα τραγούδια" το Σάββατο 28 Ιουλίου 21:15 στην παραλία της Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 28 Ιουλίου στην παραλία της Βόνιτσας η Χορωδία της «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο Φεγγάρι και την θάλασσα.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 21:00 οι  Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Διαδρομές 2018  του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μετακομίζουν στην παραλία της Βόνιτσας με μια υπέροχη Χορωδιακή Συναυλία.

Ματωμένο φεγγάρι λέγεται γιατί κατά την διάρκεια της Έκλειψης Σελήνης  το φως του Ήλιου  περνάει μέσα από την ατμόσφαιρα της γης στον δρόμο για την Σελήνη και η ατμόσφαιρα της γης το κάνει κόκκινο

Η βραδιά με τίτλο «Κάτω απ΄το φως του φεγγαριού…μια θάλασσα τραγούδια»  είναι αφιερωμένη στο “ματωμένο φεγγάρι” και την θάλασσα του Αμβρακικού Κόλπου.

Τα τμήματα της Χορωδίας «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» θα παρουσιάσουν υπέροχα τραγούδια με την συνοδεία μουσικών οργάνων και του “ματωμένου φεγγαριού “

Χώρος εκδήλωσης : Παραλία Βόνιτσας - Πλατεία Δημαρχείου

Ώρα έναρξης : 21.15

Είσοδος : ΔΩΡΕΑΝ

 

Διαβάστηκε 2472 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.