Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:13 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 13:13

Συνάντηση ακαδημαϊκών που κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σκοπός η ίδρυση Ακαδημαϊκής Εταιρείας Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση με όλους τους Ακαδημαϊκούς που έλκουν την καταγωγή τους από την Αιτωλοακαρνανία, έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 18 Αυγούστου στο Μεσολόγγι. Σκοπός της πρώτης αυτής συνάντησης η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των οποίων και η ίδρυση Ακαδημαϊκής Εταιρείας Αιτωλοακαρνανίας.

Σκοποί της εταιρίας θα είναι:
• Η στενότερη προσωπική και επιστημονική επαφή του Επιστημονικού Δυναμικού που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία ή έχει αναπτύξει Επιστημονική δραστηριότητα στην εν λόγω περιοχή και το οποίο κατέχει ή κατείχε Ακαδημαϊκή θέση σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδας ή του Εξωτερικού.
• Η προαγωγή και η αναβάθμιση της Ακαδημαϊκής και Πολιτιστικής δραστηριότητας του τόπου μας.
• Να αποτελέσει αφιλοκερδές συμβουλευτικό όργανο των φορέων της Αιτωλοακαρνανίας για θέματα που τα μέλη της Εταιρείας έχουν την επιστημονική γνώση και εμπειρία.
• Να αποτελέσει συμβουλευτικό όργανο για την επιστημονική σταδιοδρομία των νέων της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας.
• Η συνεργασία με άλλες επιστημονικές Εταιρείες της χώρας και άλλων χωρών.
Στην συνάντηση έχουν κληθεί να παραστούν περί τους σαράντα Ακαδημαϊκούς.

Δημοσθένης Μπούρος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης
Καθηγητής ΕΑΠ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 932 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.