Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:53 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 21:43

Η Ζωή Τηγανούρια μάγεψε το Αθηναϊκό κοινό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η καρδιά της Αθήνας "ταξίδεψε" με τις μελωδίες της Ζωής Τηγανούρια!

Η μεγάλη συναυλία της ΕΡΤ στο πλαίσιο του SummERTime  στο Ζάππειο στις 20 Ιουλίου (που μεταδίδονταν  μεταξύ άλλων  και στο εξωτερικό καθηλώνοντας και τους ομογενείς μας που λατρεύουν τους Έλληνες που διαπρέπουν στο είδος τους) συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, θεσμικούς παράγοντες και ιθύνοντες της ΕΡΤ  (ο Αντιπεριφερειάρχης νήσων κος Χατζηπέρος Παναγιώτης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κος Βασίλης Κωστόπουλος,   ο πρόεδρος της ΕΡΤ κος Λεοντής Χρήστος, ο διοργανωτής του SummERTime και διευθυντής προγράμματος ραδιοφωνίας, κος Πάνος  Χρυσόστομου, η Ρενέε Πάππας) ο οποίοι αποθέωσαν  τη διεθνούς φήμης συνθέτιδα, performer και βιρτουόζο του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια. Στην παράσταση που είχε την σκηνοθετική ματιά  του Μάνου Αντωνίου ακούστηκαν ορχηστρικές συνθέσεις και διασκευές της καλλιτέχνιδας από τα προσωπικά της CD με  traditional & jazz πινελιές και συμμετείχαν νέα πρόσωπα στη δισκογραφία τα οποία προτείνει και βοηθά η συνθέτιδα με τα τραγούδια, τις παραγωγές αλλά και την εταιρία της Zoe Music δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδειχθούν. Οι νέοι αυτοί καλλιτέχνες αλλά και  oι παραγωγοί του Hollywood  που της έχουν αναθέσει  να γράψει από την Ελλάδα μουσική για τη νέα ταινία "Tango Shalom", αποδεικνύουν πως η Ζωή Τηγανούρια ανήκει στους σπουδαίους δημιουργούς της πατρίδας μας που αποτελούν κεφάλαιο της μουσικής μας ιστορίας.

Στη συναυλία προσκεκλημένοι της Zωής συμμετείχαν με τη σειρά που εμφανίστηκαν οι:

Κώστας Tηγάνης, Πελαγία, Στάθης Γκαντζούρας, Λάμπρος Βασιλείου, Νίκος Βολάκος και οι χορευτές Αλίκη Μαυροειδή και Μιχάλης Παπούκας.  Το μουσικό της σύνολο αποτελούνταν από τους : Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα, Γιάννης Ταυλάς στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, Στέφανος Χατζηαναγνώστου στο Φλάουτο  και Γιάννης Γρηγορίου στο Μπάσο.

Δείτε video εδώ:

 

 

Διαβάστηκε 2096 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.