Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:11 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 17:33

Η Χριστίνα Σταρακά στη Γιορτή Ανάδειξης Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Αμφιλοχίας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη Γιορτή Ανάδειξης-Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Αμφιλοχίας βρέθηκε χθες το απόγευμα η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

«Τα προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας είναι εξαιρετικά και μπορούν να είναι brand από μόνα τους. Οφείλουμε να στραφούμε προς την ποιότητα και την εξωστρέφεια και να εκμεταλλευτούμε τα δίκτυα που υπάρχουν πλέον στην περιοχή μας.

Τα προϊόντα μας πλέον οφείλουν να βρουν τον ρόλο τους στη παγκόσμια αγορά σε μια περιοχή με την Ιόνια και τις συνδέσεις της, με τη Γέφυρα ως αβαντάζ, με ένα αναβαθμισμένο αεροδρόμιο κοντά και με τα λιμάνια μας έτοιμα να παίξουν τον ρόλο που στερήθηκαν λόγω σκοπιμοτήτων. Εμείς ως Περιφέρεια απαντώντας στις προκλήσεις των καιρών μετράμε 2ο χρόνο στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη όπου 87 επιχειρήσεις της περιοχής μας κάνουν συμπράξεις για τη προώθηση και την καθιέρωση των προϊόντων τους στη Διεθνή Αγορά.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η αύξηση της παραγωγικότητας, η πρόσβαση στην καινοτομία και τελικά η δημιουργία θέσεων εργασίας που θα φέρει πίσω τους νέους μας, να ζήσουν στον τόπο τους» αναφέρει σχετικά σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1123 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.