Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 14:36

Ποδηλάτες όλων των ηλικιών στον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Ευηνοχωρίου (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία διοργανώθηκε ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος Ευηνοχωρίου, στον οποίο και φέτος ανταποκρίθηκαν δεκάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών.

Ο ποδηλατικός γύρος δημιουργήθηκε από τον αείμνηστο Κώστα Ξηρό και συνεχίζεται απο τον Παλασκώνη Κώστα που συνεργαζόταν χρόνια με την βοήθεια των συλλόγων του χωριού μας.

Μια όμορφη βόλτα στο χωριό μας συνολικής απόστασης 12 χιλιομέτρων ξεκινώντας από τον πολιούχο μας Άγιο Χαράλαμπο περιδιαβαίνοντας όλες τις γειτονιές του χωριού με τερματισμό στον αύλειο χώρο του Αγίου Χαραλάμπους που συνδύασε την άσκηση του σώματος , το γέλιο, την χαρά και την διασκέδαση των ποδηλατών.

Σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής είχαν στηθεί κιόσκια που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες νερά και χυμούς (Κερατέα, πλατεία Οδυσσέας Ελύτης, Άγιος Χαράλαμπος, κάτω συνοικισμό, σε μια άριστη συνεργασία των συλλόγων Άγιος Ιωάννης, Αρχαία Καλυδώνα, Κοίμηση Θεοτόκου, Αθλητική Ένωση Ευηνοχωρίου και με την σημαντική συμμετοχή και συνεισφορά συγχωριανών εθελοντών και της Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής καθώς επίσης και καπέλα.

Πηγή: evinochori-kalidona.gr

8os-podilatikos-gyros-evinochoriou-2

8os-podilatikos-gyros-evinochoriou-3

8os-podilatikos-gyros-evinochoriou-4

8os-podilatikos-gyros-evinochoriou-5

8os-podilatikos-gyros-evinochoriou-6

8os-podilatikos-gyros-evinochoriou-7

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Διαβάστηκε 975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.