Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:51 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 10:46

Τιμητική εκδήλωση βράβευσης μαθητικού ντοκιμαντέρ του ΓΕΛ Νεοχωρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση βράβευσης του μαθητικού ντοκιμαντέρ που φτιάχτηκε από ομάδα μαθητριών στο ΓΕΛ Νεοχωρίου, τις Μίνα Βαλτογιάννη, Κωνσταντίνα Γαλάνη, Κωνσταντίνα Γκιουλέκα, Ζωή Ζαπάντη, Ελένη Ιωάννου, Γλυκερία Καλογεροπούλου και Φρόσω Κονταρή, με συντονιστή τον εκπαιδευτικό κ. Κώστα Κατσαρό, με θέμα «το σπήλαιο στην περιοχή Γούβα της Μάστρου» το οποίο βραβεύτηκε με δύο βραβεία στον πανελλήνιο διαγωνισμό Filmmakers 2018.

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Σόφη Λαναρά από το Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου ενώ ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος στην ομιλία του μίλησε για το σημαντικό έργο των καθηγητών στα σχολεία και το όφελος που αποκομίζουν οι μαθητές .

Εμφανώς συγκινημένος ο καθηγητής και υπεύθυνος για το βραβευμένο ντοκιμαντέρ κ. Κώστας Κατσαρός ευχαρίστησε τους μαθητές για τον ζήλο τους και την εργασία τους στο ντοκιμαντέρ ,ευχαρίστησε τους γονείς των μαθητών που πίστεψαν σε αυτόν και στα παιδιά τους όπως επίσης τον Δήμο Μεσολογγίου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο ,τον Πρόεδρο της Κοινωφελής Επιχείρησης κ. Τάσο Σκαρμούτσο ,τον κ. Δημήτρη Μπουσμπουρέλη και την Σόφη Λαναρά.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 824 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.