Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:13 πμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 22:17

Το νέο τραγούδι του Αγρινιώτη Ανδρέα Δρακόπουλου (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γνήσια λαϊκή φωνή, συνθέτης & στιχουργός και ιδιαίτερα αγαπητός στη Βόρεια Ελλάδα, ο Ανδρέας Δρακόπουλος κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι από τη Minos EMI με τίτλο «Κανόνας».

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος γεννήθηκε στο Αγρίνιο, έζησε εκεί μέχρι τα 18 του και στη συνέχεια έφυγε για τη Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη συμπρωτεύουσα και αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς ανερχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του.

Το νέο του τραγούδι «Κανόνας» είναι ένα απόλυτα δυναμικό και ρυθμικό λαϊκό-pop κομμάτι και κυκλοφορεί παράλληλα με το βίντεο κλιπ του σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο συμμετέχει ως guest star η εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος είναι εδώ, και παίζει δυνατά βάζοντας τους δικούς του κανόνες.

«Κανόνας είναι, ό,τι παίρνεις δίνεις
Και να θυμάσαι κάτι πριν με κρίνεις
Πάντα γελά καλύτερα ο τελευταίος…»

«Κανόνας»
Μουσική & Στίχοι: Ανδρέας Δρακόπουλος
Ενορχήστρωση: Γιώργος Γαλανός

Ο «Κανόνας» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://AndreasDrakopoulos.lnk.to/kanonasPR

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 987 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.