Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:57 πμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 00:25

Αγρίνιο: Προσλήψεις – «ανάσα» για την ΚΟΙΠΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρώτη επαφή προ ημερών με την υπηρεσία για τους 15 εργαζόμενους

Πιάνουν δουλειά στις 3 Σεπτεμβρίου

Δεκαπέντε άτομα, επιτυχόντες της προκήρυξης για την πρόσληψη καθαριστριών, μαγείρων, βοηθών βρεφονηπιοκόμων και δασκάλων, παρουσιάστηκαν την περασμένη Τρίτη στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου για την πρώτη επαφή με τους πολιτικούς προϊσταμένους και το Διευθυντικό προσωπικό. Τα δεκαπέντε αυτά άτομα στις 30 Αυγούστου θα ενημερωθούν σε ποιον παιδικό σταθμό θα τοποθετηθούν. Η πρώτη συνάντηση περιελάμβανε γενικές οδηγίες, τόσο για το αντικείμενο της δουλειάς τους, όσο και για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν μέχρι να ξεκινήσει η εργασία τους.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου τόνισε στη «Σ»: «Δεκαπέντε άτομα, οι επιτυχόντες της προκήρυξης που είχαμε κάνει για την πρόσληψη καθαριστριών, μαγείρων, βοηθών βρεφονηπιοκόμων και δασκάλων, ήρθαν στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ για μια πρώτη επαφή μαζί μας, μέχρι να γίνει και επισήμως η πρόσληψή τους και από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα είναι στις θέσεις τους, έτοιμοι για δουλειά. Προσλήφθηκαν με σύμβαση ενός έτους που θα ανανεώνεται κάθε χρόνο στις 30 Αυγούστου. Με τα 15 αυτά άτομα πιστεύουμε πως η ζωή των παιδιών και των δημοτών μας θα γίνει πολύ καλύτερη. Θα καλυφθούν όλα τα κενά των παιδικών σταθμών σε όλο το φάσμα του Δήμου μας και κυρίως στα χωριά που οι ελλείψεις είναι μεγαλύτερες. Το που θα τοποθετηθούν, θα το μάθουν στις 30 Αυγούστου που θα έχουν ολοκληρωθεί οι διασταυρώσεις των κενών και των αναγκών που υπάρχουν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου. Η προκήρυξη ήταν μέσω ΑΣΕΠ».

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

koipa-proslipseis (1)

koipa-proslipseis (3)

koipa-proslipseis (4)

koipa-proslipseis (5)

koipa-proslipseis (2)

vasileiou-giannis
Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου 
sinidisi.gr
Διαβάστηκε 1397 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.