Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 16:39

Βασιλειάδης: «Ή 12 ομάδες ή καλό καλοκαίρι!» (pic)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε το δικό του «μήνυμα» προς τη Superleague, αναφέροντας σε επιστολή με παραλήπτη τη διοργανώτρια αρχή προς ή θα δεχθούν την πρότασή του για 12 ομάδες ή δεν υπάρχει μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το χάσμα με τη Superleague παραμένει και ο Γιώργος Βασιλειάδης επανέλαβε την πρόθεσή του να θέσει ως βάση συζήτησης και μόνη ρεαλιστική πιθανότητα για την έναρξη των πρωταθλημάτων τη δική του πρόταση.

Σε επιστολή του μάλιστα προς τις ομάδες, αφού αναφέρει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, όπως έχουν κυλήσει όλο αυτό το διάστημα, τους ζητά να ξανασκεφτούν την πρότασή του για αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για Superleague με 12 ομάδες και όχι 14 ή 16, όπως θέλουν τα μέλη του συνεταιρισμού.

Διαφορετικά, αν αυτά δεν δέχονται όσα τους προτείνει, τους στέλνει ευχή για.... «καλό καλοκαίρι».

Δειτε την επιστολή, που διέρευσε το υφυπουργειο:

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 2096 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.