Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 16:34

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου κάλυψε υγειονομικά τον αγώνα δρόμου «Οδυσσέας» στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Μεσολογγίου κάλυψε υγειονομικά με 10 Διασώστες τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Οδυσσέας».

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών & της Παράνομης Διακίνησής τους που γιορτάζεται στις 26 Ιουνίου και έπεφτε με τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης «Οδυσσέας».

Την διοργάνωση είχαν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «Οδυσσέας» – ΟΚΑΝΑ και ο Δήμος Αγρινίου.

Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνα 5 km & 1 km. Η εκκίνηση του αγώνα των 5 km ανδρών, γυναικών και εφήβων νεανίδων έγινε από την Ερμίτσα, ενώ η εκκίνηση του αγώνα του 1km για παιδιά έγινε από την οδό Χαριλάου Τρικούπη.

«Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτό το αθλητικό γεγονός,από αυτό το «μήνυμα»κατά των ναρκωτικών,μιας μάστιγας με πολλές προκλήσεις για την κοινωνία μας, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους νέους μας.Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη της πρόληψης της χρήσης ναρκωτικών.Ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Οδυσσεας» σαν αθλητικό γεγονός είναι ένα βήμα για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς,γιατί ο αθλητισμός αυτό ακριβώς προσφέρει», δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΟΕΔ, Διονύσης Τσιρόγλου.

eoed-mes-odysseas-2

eoed-mes-odysseas-3

eoed-mes-odysseas-4

eoed-mes-odysseas-5

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1779 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.