Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:39 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 16:32

Ποδοσφαιρικός αγώνας κατά των ναρκωτικών στο Αγρίνιο (Τετ 25/7/2018 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30, στο Emileon Sport Center στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Παναιτωλικό και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και θα πάρουν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού καθώς και μικτή ομάδα μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας και της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Ο αθλητισμός είναι θεσμός με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη σωματική καλλιέργεια, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος. Η ενασχόληση με τον υγιή αθλητισμό, μακριά από ουσίες, καλλιεργεί τη χαρά της συμμετοχής χωρίς τη σκοπιμότητα της νίκης.

Ο αγώνας είναι μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών και έχει στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπο ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Το ΚΕΘΕΑ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλούν τους πολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλικό αυτό αγώνα, στηρίζοντας τη γενικότερη προσπάθεια κατά των ναρκωτικών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 1753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα