Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:34 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 16:30

Τιμητική εκδήλωση για μαθήτριες του Λυκείου Νεοχωρίου που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Filmmakers 2018 (Κυρ 22/7/2018 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό θέατρο του λιμανιού στο Μεσολόγγι τιμητική εκδήλωση με την ευκαιρία της βράβευσης μαθητικού ντοκιμαντέρ που φτιάχτηκε από τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Νεοχωρίου Μίνα Βαλτογιάννη, Κωνσταντίνα Γαλάνη, Κωνσταντίνα Γκιουλέκα, Ζωή Ζαπάντη, Ελένη Ιωάννου, Γλυκερία Καλογεροπούλου και Φρόσω Κονταρή, με συντονιστή τον εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Κατσαρό και θέμα «το σπήλαιο στην περιοχή Γούβα της Μάστρου».

Το ντοκιμαντέρ διακρίθηκε στον πανελλήνιο διαγωνισμό Filmmakers 2018, μοναδικό του είδους, αποσπώντας 2 βραβεία: της Παιδαγωγικής Χρησιμότητας και της Πρωτότυπης Έρευνας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου.

Πηγή: messolonghinews.blogspot.com

Διαβάστηκε 1840 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.