Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:09 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 02:23

Προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα καμπ Taekwondo ο Κακαρέλης Νίκος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο προπονητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ δίδαξε τα μυστικά του Ολυμπιακού αθλήματος του Taekwondo σε ενα απο τα μεγαλύτερα καμπ   στα Ιωάννινα . Εκεί ο μεγαλύτερους σύλλογος των Ιωαννίνων ΑΣ ΖΗΚΟΣ WTF ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ διοργάνωσε ενα πολυ δυνατό καμπ για την προετοιμασία  των αθλητών όπου σε αυτο συμμετείχαν  πανω απο 80  αθλητές. Σε αυτούς 15 Ήταν αθλητής των εθνικών ομάδων και πανω απο 20 πρωταθλητές Ελλάδος. Οι αθλητές προετοιμάστηκαν  με καθημερινές δίπλες προπονήσεις 2.30 χωρών η κάθε μια μαθαίνοντας προγράμματα που δουλεύουν οι καλύτερες εθνικές ομάδες . Ο προπονητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ είναι  προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών --Γυναικών και Νεων- Γυναικών  με παρουσία στα τελευταία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρακολουθώντας απο κόντρα Όλες τις καινούριες εξελίξεις και διδάσκοντας καινούργια προγράμματα  ώστε οι αθλητές να βάλουν πράγματα στην προπόνησης τους για να προετοιμαστούμε για την καινούργια χρονιά. Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα προπονήσει  ξανα ο Κακαρελης Νίκος είναι το καμπ απο 1-6 Αυγούστου μαζί με τον 2 φορές ολυμπιονίκη Νικολαιδη Αλέξανδρο .

Ο προπονητής Κακαρελης Νίκος ευχαρίστησε την οικογένεια Ζηκου , μια οικογένεια που έφερε το  Taekwondo στα Γιάννενα κι έχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην πόλη . Ο Σύλλογος των Ιωαννίνων θεωρείται απο τους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους.

Διαβάστηκε 2183 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.