Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:27 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 14:30

Παναιτωλικός: Οικογενειακό δίτερμα με Κ20

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα Κ20 έδωσε απόψε ο Παναιτωλικός και επικράτησε με σκορ 4-0. Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο α’ αγωνίστηκαν οι Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Μιχάι, Έρικσον, Ιταμπέλ, Ντίας, Ουίλιαν, Μανά, Μοράρ. Στο 18’ ο Μοράρ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τσοκάνης. Στο 32’ από μπαλιά του Μαρινάκη ο Μοράρ με σουτ έκανε το 2-0.

Στο β’ αγωνίστηκαν οι Γιαννακόπουλος, Λιάβας, Ρότσα, Μύγας Γιαννιώτης Δ., Νταλακούρας (65’ Τσιγγάρας), Αγρόδημος, Βασιλούδης, Κόκκορης (65’ Μπελεβώνης), Παρράς, Βακράκος (65’ Γεωργούσης). Ο Βασιλούδης με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργούσης, σκόραρε στο 69’ και ο Λιάβας με σουτ στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Διαβάστηκε 1377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.