Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:35 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 13:45

Αγρίνιο: απεργιακή συγκέντρωση με αίτημα την κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απεργιακή συγκέντρωση έλαβε χώρα στον Πεζόδρομο της Παπαστράτου στο Αγρίνιο σήμερα, Κυριακή 15 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων.

Η απεργιακή συγκέντρωση οργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου «Η ΕΝΩΣΗ» με αίτημα τη νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.

«Η Απεργία την Κυριακή 15 Ιούλη πρέπει να στείλει μήνυμα προς την Κυβέρνηση τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου και τις πολυεθνικές ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για να επιτευχθούν οι στόχοι τους. Η Κυριακή αργία είναι των εργατών, δεν την παραδίνουμε στις πολυεθνικές και τους κεφαλαιοκράτες», ανέφεραν οι οργανωτές της απεργιακής συγκέντρωσης.

sygkentrosi-kyriakatiki-argia (1)

sygkentrosi-kyriakatiki-argia (2)

sygkentrosi-kyriakatiki-argia (3)

sygkentrosi-kyriakatiki-argia (4)

sygkentrosi-kyriakatiki-argia (6)

sygkentrosi-kyriakatiki-argia (7)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1293 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.