Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:53 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 13:29

Ολοκληρώνεται σήμερα με επιτυχία η 12η Πανελλήνια εξόρμηση ερασιτεχνών αστρονόμων στο Δρυμώνα Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 15 Ιουλίου  με επιτυχία η 12η Πανελλήνια εξόρμηση ερασιτεχνών αστρονόμων στο Δρυμώνα Θέρμου. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία στο ποτάμιο σπήλαιο με τους καταρράκτες, το Θεοτικό καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά. Όπως αναφέρουν στο fb οι διοργανωτές:

Άλλη μια πανελλήνια εξόρμηση έφτασε στο τέλος της. Η φετινή που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον σύλλογο μας (Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας) και τον Δήμο Θέρμου, για πρώτη φορά στον νόμο Αιτωλοακαρνανίας, στον Δρυμώνα Θέρμου Τριχωνίδας, είχε και νέα στοιχεία από τις προηγούμενες εξορμήσεις. Έγινε ενημέρωση για την ανακύκλωση στη 12η ΠΕΕΑ, συνομίλησαμε με τον Διεθνή διαστημικό σταθμό με την υποστήριξη της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, υπήρχαν στη διάθεσή του κοινού επιλογές εστίασης και προσωπικής υγιεινής.

Εύχομαστε οι συμμετέχοντες να έμειναν ευχαριστημενοι από την διοργάνωση και προσμένουμε να δωθεί η ευκαιρία για να ξανά μαζευτούμε για μια ακόμη πανελλήνια.

Φωτό από τη 2η μέρα των εκδηλώσεων:

mpakolitsasexormisidrymonas

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1021 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.