Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:56 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 15:12

Την Κυριακή 29 Ιουλίου ο Gadless στο Μοναστηράκι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Την Κυριακή 29 Ιουλίου ο Gadlessθα εμφανιστεί ζωντανά στο Δημοτικό Σχολείο Μοναστηρακίου, στην πιο εναλλακτική συναυλία της Δυτικής Ελλάδας.
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, το ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής των GAD θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιτυχίες των GAD, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή.
Συμμετέχει ο Θάνος Κακούρης
 Ώρα έναρξης:9.00 μ.μ

Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση: Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας

About Gadless

Το projectμε το όνομα «Gadless» είναι η προσωπική δισκογραφία του Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους των GAD.

Ως τώρα έχει κυκλοφορήσει 5 digitalsingles, ενώ εδώ και δυο χρόνια έχει αρχίσει να παρουσιάζει το υλικό του ζωντανά.

Ο ίδιος αποκαλεί την μουσική του ως «μελαγχολική ποπ δωματίου», θέλοντας να προσδιορίσει λιτά και αυτοσαρκαστικά την νοσταλγικότητα και αμεσότητα των ήχων του.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.facebook.com/Gadlessofficial

www.instagram.com/gadlessofficial

www.twitter.com/gadlessofficial

 

Διαβάστηκε 1319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.