Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 20:54

Απεργία την Κυριακή για την Κυριακάτικη αργία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας

Σύσκεψη με θέμα την οργάνωση της απεργίας την Κυριακή 15 Ιουλίου (καθορίστηκε για τις 10 η ώρα το πρωί, στον πεζόδρομο της Παπαστράτου), πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την Τρίτη 10 Ιουλίου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου (Ε.Κ.Α.) και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου «Η Ένωση», συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά από διάλογο αποφασίστηκε ομόφωνα ότι είναι ανάγκη από κοινού εργαζόμενοι-έμποροι και μικροί ΕΒΕ να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις, για να υλοποιηθεί το αίτημα για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας.

Η Απεργία της Κυριακής (15/7), αναφέρθηκε στη σύσκεψη, «πρέπει να στείλει μήνυμα προς την Κυβέρνηση τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου και τις πολυεθνικές ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για να επιτευχθούν οι στόχοι τους».

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1128 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.