Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 22:14

«Έφυγε» ο Δίας, η μασκότ του Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Δία, του συμπαθέστατου και τετράπαχου σκύλου, που ήταν μόνιμος κάτοικος του κέντρου του Αγρινίου και θαμώνας στα σουβλατζίδικα της περιοχής.

Ο πανέξυπνος σκύλος, που πολλοί τον αποκαλούσαν και μασκότ της πόλης, παρά το μέγεθος του, που ίσως να φόβιζε με την πρώτη ματιά, ήταν φιλικός με όλους και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της πόλης τα τελευταία χρόνια. Είχε δε εξοικειωθεί απόλυτα με τη ζωή στο κέντρο και ακόμη και σε σημεία με πολύ φασαρία, άραζε και το έριχνε για τα καλά στον ύπνο…

Οι επαγγελματίες της εστίασης δεν τον άφηναν ποτέ παραπονούμενο και έτσι έφτασε να έχει αρκετά περιττά κιλά. Είχε δε τον «πρώτο λόγο» μεταξύ των αδέσποτων του κέντρου της πόλης!

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Δίας, σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάνοντας εμετούς, εισήλθε σε κατάστημα στην οδό Χ. Τρικούπη και αμέσως ενημερώθηκε ο κτηνίατρος Νίκος Κατσαντάς.

Παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου  όμως, ο Δίας, άφησε εκεί την τελευταία του πνοή…

Πιθανή αιτία θανάτου η εγκεφαλική αιμορραγία. Αυτό όμως θα αποσαφηνιστεί την Τρίτη μετά από εξετάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το βράδυ της Δευτέρας, έχουν γεμίσει με σχόλια και φωτογραφίες του αγαπημένου αδέσποτου:

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1862 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.