Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 17:00

Eπί τάπητος τα θέματα της ιστιοπλοΐας σε συνάντηση στη Βόνιτσα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκτακτη συνδιάσκεψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Βόνιτσα, στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης των ομίλων για διάφορα θέματα που απασχολούν το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Τη συνάντηση συγκάλεσε o πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον έφορο Βορείου Ελλάδος κ. Κων/νο Χατζηκωνσταντίνου, και συμμετείχαν εκπρόσωποι των εξής Ομίλων: ΝΑ.Ο. Αστακού, Ι.Ο. Δυτ. Ελλάδας, Ν.Ο. Λευκάδας, Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας, Ι.Ο. Ιωαννίνων, ΝΑ.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο. Κέρκυρας, Ν.Ο. Βορείου Ιονίου, Ι.Ο. Μαρίνας Γουβιών, ΝΑ.Ο. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Ι.Ο. Βασιλικής Λευκάδας και ΝΑ.Ο. Βόνιτσας. Ως χώρος συνάντησης επιλέχθηκε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που παραχωρήθηκε ευγενικά για το σκοπό αυτό.

Η ενημέρωση περιεστράφη γύρω από τα θέματα του προϋπολογισμού της Ομοσπονδίας, της τακτοποίησης πολεοδομικών εκκρεμοτήτων ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, της εμπλοκής που δημιουργήθηκε με την «αναγκαιότητα» ύπαρξης ναυαγοσωστών στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, τον πειθαρχικό κανονισμό, κ.α. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με εσωτερικά θέματα της περιφέρειας, όπως την βελτίωση του αγωνιστικού προγραμματισμού, κάτι το οποίο όμως θα συζητηθεί εκτενέστερα σε μελλοντική συνάντηση.

Μετά το πέρας της συνδιάσκεψης το Δ.Σ. του ΝΑ.Ο. Βόνιτσας παρέθεσε στον Πρόεδρο της ΕΙΟ και στους συμμετέχοντες δείπνο σε παραλιακή ταβέρνα της Βόνιτσας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1144 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.