Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:36 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 14:25

Απαραίτητη και άμμεση η συντήρηση στο γηπεδάκι 5x5 δίπλα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας έστειλε φωτογραφικό υλικό απο το γήπεδο 5χ5 το οποίο βρίσκεται δίπλα απο το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου κοντά στον Ι.Ν. του παλιού Αγίου Χριστοφόρου.

Οπως φαίνεται, ο χώρος χρειάζεται άμεση συντήρηση και αποκατάσταση φθορών. Ο πλαστικός τάπητας έχει υποστεί πολλές φθορές και σε πολλά σημεία έχει καταστραφεί, ενώ οι εστίες των τερμάτων έχουν σπάσει και έχουν διαλυθεί με αποτέλεσμα ο χώρος να έχει καταστεί επικίνδυνος για τους αθλούμενους, κυρίως για μικρά παιδιά και μαθητές.

Το γηπεδάκι είχε ανακατασκευαστεί από τη δημοτική αρχή πριν απο 2 - 2,5 χρόνια αλλά η συνεχής χρήση του γηπέδου και οι πιθανές δολιοφθορές το έχουν αχρηστέψει.

Προβλήματα έχει σε κάποια σημεία και η συρμάτινη περίφραξη της αθλητικής εγκατάστασης και χρειάζεται επιδιόρθωση.

Επίσης ο περιβάλλοντας χώρος που είναι δίπλα στο αλσύλιο έχει σκουπίδια και πλαστικά μπουκάλια τα οποία πρέπει να απομακρυνθούν.

Καλό είναι η δημοτική αρχή να εξετάσει τον χώρο και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές. Αυτό πρέπει να γίνει λίγο γρήγορα καθότι έχουμε καλοκαίρι και αφ' ενός ο χώρος χρησιμοποιείται περισσότερο λόγω του οτι έχουν περισσότερο χρόνο τα παιδιά (μαθητές) να παίξουν και κατά δεύτερον επειδή λόγω ζέστης μπορούν να δημιουργηθούν εστίες μόλυνσης με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

 

Διαβάστηκε 1313 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.