Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 15:23

Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

      Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τις  κοινωνικές δομές του, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας, προσκαλούν τους κατοίκους του Δήμου μας να συνεισφέρουν ενεργά στην εκστρατεία για συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας  ώστε να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

      Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η  υλική ενίσχυση με τρόφιμα , των κατοίκων της Πόλης μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά  προβλήματα επιβίωσης.

      Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία δομή που λειτουργεί στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου από τον Ιανουάριο του 2018 και παρέχει σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου και ατομικής υγιεινής, σε ευπαθή άτομα και οικογένειες.

      Σήμερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί, μηνιαίως 100 περίπου οικογένειες του Δήμου μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια .

      Για την υλοποίηση του σκοπού μας τα στελέχη των κοινωνικών  δομών  θα βρίσκονται  από τις 9 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα έως 13 Ιουλίου ημέρα  Παρασκευή στα κάτωθι  σούπερ μάρκετ:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ: S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΤΡΊΤΗ: S/M MARKET ΙN, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΤΕΤΑΡΤΗ: S/M AB BΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΠΕΜΠΤΗ: S/M LIDL HELLAS A.E, ΩΡΑ:09:30-13:00
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, S/M AB BΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, S/M MARKET ΙN, S/M LIDL HELLAS A.E ,  ΩΡΑ:18:00-20:30

      Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σας ευχαριστούμε!!

 

Διαβάστηκε 955 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.