Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:47 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 12:12

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Διανομή υποδημάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας  και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 υλοποιήθηκε η δράση  διανομής παπουτσιών TOMS  σε 252 παιδιά σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο.  «Μαζί για το παιδί», που ταξίδεψε  στην πόλη μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά την Μ.Κ.Ο.  «Μαζί για το παιδί» και την εταιρεία παπουτσιών TOMS που μερίμνησαν και προσέφεραν καινούργια παπούτσια στα παιδιά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών του Δήμου μας.

Η διανομή παπουτσιών υλοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης One for One της εταιρείας TOMS, που με την αγορά ενός ζευγαριού παπουτσιών TOMS από τους καταναλωτές, προσφέρει ακόμη ένα δωρεάν καινούργιο ζευγάρι σε παιδιά σε όλον τον κόσμο.

Διαβάστηκε 876 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.