Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:56 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 16:56

Αυλαία για τον 4ο Κωπηλατικό Διάπλου της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2018, ο 4ος Κωπηλατικός Διάπλους της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Η εκδήλωση ήταν μία συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, του Ναυτικού Ομίλου Αιτωλικού και του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Στον αγώνα που είχε την μορφή γιορτής και προβολής του αθλήματος, συμμετείχαν 54 αθλητές όλων των ηλικιών και με όλα τα είδη canoe kayak.

O πρώτος αθλητής τερμάτισε σε 1ώρα και 40 λεπτά και ο τελευταίος σε 3 και 42, ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος των αθλητών μιας και στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής η ένταση του ανέμου ήταν 4bf με κατεύθυνση Δ-ΒΔ.

Ήταν μια σκληρή δοκιμασία για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και συνοδούς αλλά όλοι στον τερματισμό ήταν ενθουσιασμένοι, γεμάτοι θετική ενέργεια και ικανοποιημένοι που ολοκλήρωσαν τον αγώνα.

Η διοργάνωση κάθε χρόνο γίνεται αρτιότερη και πιο δημοφιλής. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να κωπηλατήσουν εντός του εθνικού πάρκου των Λ/Θ και να απολαύσουν την πλούσια ορνιθοπανίδα της περιοχής.

«Η λιμνοθάλασσα μας αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και με την δράση μας αυτή προωθούμε τον ναυταθλητισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και των δύο Ναυτικών Ομίλων, τους φίλους μας ψαράδες εθελοντές,τους χορηγούς (ΤΕΡΝΑ,Κάβα Πασιόπουλος,Soul..es espresso bar,escape bike&apparel Άρης Σουφλής,Xdream water act), την Ομάδα Έρευνας και διάσωσης Μεσολογγίου, το λιμεναρχείο και φυσικά τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου και την ΠΕ Αιτωλ/νιας. Ραντεβού του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές» αναφέρει καταλήγοντας η κοινή ανακοίνωση των Ναυτικών Ομίλων Μεσολογγίου και Αιτωλικού.

kopilatiko-diaplou-nom (1)

kopilatiko-diaplou-nom (2)

kopilatiko-diaplou-nom (3)

kopilatiko-diaplou-nom (4)

kopilatiko-diaplou-nom (6)

kopilatiko-diaplou-nom (8)

kopilatiko-diaplou-nom (9)

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 1047 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.