Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:57 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 10:44

"Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" Παιδική Θεατρική Παράσταση στο θερινό κινηματοθέατρο "Ελληνίς" (Τρι 3/7/2018 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας
Παιδική Θεατρική Παράσταση
 
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Βέβης , Μικές Γλύκας,Αντώνης Καραθανασόπουλος, Στέλιος Πετράκης, Πέτρος Πέτρου, Δανάη Σδούγκου, Έφη Σισμανίδου,Μαριλίζα Χρονέα
 
Οι μαγικές σβούρες φέρνουν κοντά στα παιδιά την πιο διάσημη και γοητευτική ηρωίδα όλου του κόσμου. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης των παιδιών, Δημήτρης Αδάμης, διασκευάζει τα βιβλία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και τα μεταφέρει στην πιο μαγική παράσταση που έχει δημιουργήσει ως τώρα για τα παιδιά. Ο Πουκ, το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, ο γκαφατζής θίασος των μαστόρων,τα ζευγάρια των νέων ερωτευμένων, η Βασίλισσα των ξωτικών Τιτάνια με τον αγαπημένο της γάιδαρο, όλοι, άνθρωποι και ξωτικά, περιπλέκονται σε μια από τις πιο αστείες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ. Είναι μια χώρα μαγική όπου όλα ανατρέπονται.
 
Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ. Γενική είσοδος: 10€ / Προπώληση: 8€ Άνεργοι με επίδειξη κάρτας: 6€

 
Διαβάστηκε 1886 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 12:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.