Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:43 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 01:49

Δύο ενδιαφέροντα σεμινάρια κατά την διάρκεια του ArtWave Festival στα Γιάννενα (Σ/Κ 7-8/7/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο ενδιαφέροντα σεμινάρια κατά την διάρκεια του ArtWave Festival

Αγγίζοντας μέσα από τον Ήχο

Δραματοθεραπεία με την Κωνστάντζα Μανιατοπούλου

Σάββατο 7/7 στις 10.00 π.μ

Ένα βιωματικό σεμινάριο δραματοθεραπείας για τη σύνδεση ανάμεσα σε νου και σώμα καθώς και την αυθεντική επικοινωνία, μέσα από τη χρήση του ήχου. Θα δουλέψουμε μέσα από ασκήσεις αναπνοής και φωνητικής, κίνηση, θεατρικό παιχνίδι και την εκδραμάτιση μύθου. Ελάτε με διάθεση για παιχνίδι και δημιουργική έκφραση. Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες

Η Κωνστάντζα Μανιατοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ξεκινώντας με αγάπη για τις τέχνες, τη ψυχή και τη φύση, αναζητώντας την ομορφιά και την αλήθεια, σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο, Δραματοθεραπεία Sesame στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, και Ανάλυση Ονείρων στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπευτικής Εκπαίδευσης στο Λονδίνο. Παράλληλα, εμβάθυνε στη κουνταλίνι γιόγκα και το σαμανισμό με αντίστοιχες σπουδές σε Ινδία, Ελλάδα και Αγγλία. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της ως ψυχοθεραπεύτρια, καθηγήτρια δραματοθεραπείας και δασκάλα γιόγκα, έχει εργαστεί με ανθρώπους όλων των ηλικιών σε διάφορα πλαίσια. Από τον Οκτώβριο του 2013 έχει επιστρέψει στην Πάτρα, όπου διατηρεί γραφείο ψυχοθεραπείας, διδάσκει γιόγκα και ων είναι μέλος των Deadbeat Escapement.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο www.artwavefestival.com

5Ρυθμοί με την Πάττυ Πετροπούλου

Κυριακή 8/7 στις 10.30

Ελάτε να γνωρίσετε τον διαλογισμό μέσω κίνησης, μέσα από έναν δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Κάτω από την ομπρέλλα του Ecstatic Dance, οι 5Ρυθμοί θυμίζουν ένα πάρτυ, μόνο που υπάρχει καθοδήγηση.

Κινούμαστε αυθόρμητα και δημιουργικά, δεν υπάρχουν βήματα να ακολουθήσουμε και δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία σε σχέση με την κίνηση.

Καθοδηγεί η Πάττυ Πετροπούλου, μοναδική πιστοποιημένη δασκάλα στην Ελλάδα του Moving Center New York.

H Πάττυ γνώρισε την πρακτική των 5Ρυθμών το 2011.

Πιστοποιήθηκε στην δοδασκαλία τους στην Νέα Υόρκη και διδάσκει στην Ελλάδα και την Ευρώπη από το 2014 ενώ συνεχώς εκπαιδεύεται πάνω στο αντίκείμενο της κίνησης, της σωματικής & πνευματικής εκτόνωσης και του κινητικού διαλογισμού.

"If you have a body, you are a dancer" Gabrielle Roth

Πληροφορίες και κρατήσεις στο www.artwavefestival.com

To Ioannina ArtWave Festival

Πέντε ημέρες camping στο εσωτερικό του Πάρκου Πυρσινέλλα γεμάτες από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και επιλεγμένων μουσικών σχημάτων.

Πέμπτη 5/7 Αφιέρωμα στη Γιαννιώτικη Μουσική Σκηνή (Είσοδος Ελεύθερη)

Παρασκευή 6/7 Γιάννης Αγγελάκας

Σάββατο 7/7 Χαίνηδες

Κυριακή 8/7 12ος Πίθηκος

Δευτέρα 9/7 Εγκαίνια Restless Waters - Art Performances

Η Είσοδος για όλες τις συναυλίες της Πέμπτης 5/7 θα είναι ελεύθερη. Τις υπόλοιπες μέρες ένας μεγάλος αριθμός επιλεγμένων μουσικών σχημάτων από όλη την Ελλάδα θα εμφανιστούν ζωντανά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη έως τις 20.30.

H Έκθεση Εικαστικών στον Εκθεσιακό χώρο των Αρχείων του Κράτους με την συμμετοχή Καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα εγκαινιαστεί την Δευτέρα 9 Ιουλίου.

Στα πλαίσια των Εικαστικών δράσεων που θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια του ART WAVE FESTIVAL , θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό των Σπήλαίων του Περάματος μια Έκθεση Video Art στην οποία θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες από το εξωτερικό. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Silvia Grandi ( Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας της Τέχνης - DAMS - Πανεπιστήμιο της Bologna)

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις συμμετοχής σαν εθελοντές, προπώληση εισητηρίων  www.artwavefestival.com

 

Διαβάστηκε 1409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.