Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 17:36

Τρέξιμο στο πάρκο ο Παναιτωλικός!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες ημέρες απομένουν για την «πρώτη» του Παναιτωλικού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Την Κυριακή 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της στο Emileon και από την επόμενη θα γίνονται προπονήσεις στο Αγρίνιο έως και τις 15 Ιουλίου. Από τις 16 έως τις 29 του μήνα η προετοιμασία θα συνεχιστεί στα Χάνια Πηλίου.

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του agrinionews.gr oι προπονήσεις στο Αγρίνιο δεν θα διεξάγονται μόνο στο προπονητικό κέντρο αλλά και στο Πάρκο της πόλης. O Παναιτωλικός ζήτησε να χρησιμοποιήσει για κάποιες μέρες το πάρκο για τις πρωινές προπονήσεις που περιλαμβάνουν τρέξιμο, κάτι που εισηγήθηκε ο γυμναστής Δ. Μπουρουτζίκας.

Να λοιπόν που θα αξιοποιηθεί και σε κάτι το πάρκο στο οποίο, σημειωτέον, προ ημερών έγιναν εργασίες καθαρισμού από τον δήμο.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1109 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.