Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:27 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 14:57

Ολοκληρώθηκε χθες στο Αγρίνιο το 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Καλαθοσφαίριση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την ομάδα του Παναθηναϊκού να στέφεται πρωταθλήτρια στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε  το 45ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Καλαθοσφαίριση. Δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα του Πανιωνίου  ενώ στον μικρό τελικό ο  Προμηθέας  επικράτησε της  ΔΕΚΑ  κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια και τις υπόλοιπες 5 ομάδες που φιλοξενήθηκαν στο Αγρίνιο έδωσε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης : «Οι αθλητές που μετείχαν στην τελική φάση του Πρωταθλήματος  ανέδειξαν το αθλητικό ιδεώδες και την άμιλλα που πρέπει να κυριαρχεί στο χώρο του αθλητισμού. Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ  είναι πραγματικά δυνατό.  Σας ευχαριστούμε για το θέαμα και τις συγκινήσεις που προσφέρατε στους φιλάθλους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές  και τους συλλόγους. Το Αγρίνιο απέδειξε ότι αγαπά τον αθλητισμό και στηρίζει τις μεγάλες διοργανώσεις».   

Η τελική βαθμολογία του 45ου Παν. Πρωταθλήματος έχει ως εξής :

Παναθηναϊκός  4-1  9
Πανιώνιος 4-1  9
Προμηθέας Πάτρας  3-2   8
ΔΕΚΑ  3-2   8
Αρίων Ξάνθης  1-4   6
Ηράκλειο  0-5   5

 

Διαβάστηκε 952 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 15:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.