Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:32 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 10:27

Eκδήλωση στο ΤΕΕ Αιτωλ/νίας με θέμα: «Η Αιτωλοακαρνανία στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Ενημερωνόμαστε – Συμμετέχουμε» (Τετ 27/6/2018 17:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας  και το Ελληνικό Κτηματολόγιο συνδιοργανώνουν εκδήλωση  με θέμα: «Η Αιτωλοακαρνανία στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Ενημερωνόμαστε – Συμμετέχουμε» την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 17:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας , Π. Σούλου 11 Αγρίνιο.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • από τον Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο» η Ασκούσα Καθήκοντα Αναπλ. Γενικού Διευθυντή κα Αναστασία Βαρουχάκη, η Προϊσταμένη Δ.νσης Έργων, κα Αριστέα Ιωαννίδη, η Προϊσταμένη Νομικής Διεύθυνσης, κα Ελεονώρα Ανδρεδάκη και οι Επιβλέποντες Μηχανικοί του Τμήματος Διαχείρισης Έργων, κ.κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος και Σπύρος Καγγελάρης.
  • από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την κτηματογράφηση της περιοχής οι μελετητές κ. Ευάγγελος Καραμπλιάς Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός και η κα. Γεωργία Σακαρέλλου Πολιτικός Μηχανικός.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό  ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών κ. Μιχαήλ Καλογιαννάκης.

 

Διαβάστηκε 1046 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.