Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:29 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 09:50

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Μουσική στρωματογραφία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «Μουσική ΣΤΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ» που διοργάνωσε η ομάδα πολιτών ΔΡΩ με την μουσικοπαιδαγωγό Μελίνα Χονδρού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής γιορτής μουσικής.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος έπαιξαν μαθαίνοντας, μέσα από ποικίλες  μουσικές  δραστηριότητες,   κατανόησαν την πολιτιστική συνέχεια και τα έργα των ανθρώπων σε διαφορετικές εποχές και γνώρισαν την εξέλιξη της μουσικής μέσα στο χρόνο.

Η Εφορία αρχαιοτήτων, την οποία ευχαριστούμε για την παραχώρηση του χώρου και για τη σημαντική βοήθεια των υπαλλήλων του Παπαστράτειου Αρχαιολογικού Μουσείου Αγρινίου με έγγραφό της, ζήτησε να μην γίνει ανάρτηση και οποιοδήποτε λήψη βίντεο χωρίς την άδεια της Υπηρεσίας. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης βίντεο από την εκδήλωση!

#EuropeanMusicDay

Φωτογραφίες: Πάνος Καλτσάς

http://drw.gr

 

 

Διαβάστηκε 1189 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 10:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.