Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:35 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 09:30

Η κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για έργα που εκτελούνται στη Δυτική Ελλάδα, θα απασχολήσει την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας , τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στις 3μμ.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, καθώς η κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, που αφορά το σύνολο των έργων που εκτελούνται στην επικράτεια της Δυτικής Ελλάδας, απαιτούν έγκριση για ένταξη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανεξάρτητα ποιος είναι ο φορέας υλοποίησης.

Βασικός στόχος στην κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2018, είναι η βέλτιστη κατανομή των πόρων, ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αναπτυξιακό αποτέλεσμα.

Ακόμη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχουν συμπεριληφθεί και τα εξής θέματα:

-Έγκριση απευθείας εξαγοράς ακινήτου με τη διαδικασία του άρθρου 23 του ΠΔ 242/96 (ΦΕΚ 179Α) και ορισμός δυο Περιφερειακών Συμβούλων για τη συγκρότηση της Επιτροπής της παρ.4 του άρθρου 13 του ΠΔ 242/96 (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας κ. Γεώργιος Π. Γεωργιόπουλος

-Έγκριση Δ’ Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2018 (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μπράμος)

-Συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 173/2017 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τις υπ’ αρ. 29/2018 και 94/2018 αποφάσεις του ιδίου οργάνου, σχετικά με την έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Προμηθειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2018 (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μπράμος)

-Άνοιγμα Νέου Τραπεζικού Λογαριασμού (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μπράμος)

 

Διαβάστηκε 982 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.