Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:43 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 16:52

Επίδειξη παιδικών τμημάτων Ζούμπα και Ταε Κβον Ντο στο Μενίδι (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία βδομάδα μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, τα παιδιά του χορευτικού τμήματος Ζούμπα και του παιδικού τμήματος Τάε Κβον Ντο του Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου «Ερωδιός», ανανέωσαν το ραντεβού για το Σεπτέμβρη με μια επίδειξη των ικανοτήτων τους στην κεντρική πλατεία στην παραλία Μενιδίου.

Τα παιδιά καθοδήγησαν στην επίδειξη οι εκπαιδευτές τους. Συγκεκριμένα, η κυρία Αθηνά Κοντογιάννη το παιδικό χορευτικό Ζούμπα και ο κ. Γιώργος Τσούμας το παιδικό τμήμα Τάε Κβον Ντο.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα παιδιά τους και οι υπόλοιποι θεατές να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών (από νήπια έως 12 ετών).

«Μπράβο στα παιδιά μας! Καλό καλοκαίρι και…ραντεβού το Σεπτέμβρη για περισσότερο χορό και λαβές Τάε Κβον Ντο!» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου.

zumba-tae-kwon-do-menidi (2)

agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 1841 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.