Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 16:48

Εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου «Οι Ρίζες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης «Οι Ρίζες» πραγματοποίησε και φέτος με επιτυχία αλλά και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, τη γιορτή λήξης των μαθημάτων 2018 με τίτλο «Χόρεψε συ ψυχούλα μου και γω σε καμαρώνω» την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. στο προαύλιο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Τα Χορευτικά τμήματα, μικρών και μεγάλων, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για την επιτυχία της εκδήλωσης και ικανοποίησαν τόσο τους παρευρισκόμενους, με χορούς από την Ήπειρο, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, τα νησιά του Αιγαίου, την Αν. Ρωμυλία, τον Έβρο, τη Σάμο, τη Μ. Ασία και την Πελοπόννησο, όσο και τους δασκάλους τους, Κωνσταντίνα και Χρήστο Καμμένο, Μάρια Φώλου, Ιωάννα Καλαντζή και Σπύρο Καμμένο. Εντυπωσιακή παρένθεση στα παραδοσιακά, έκαναν τα κορίτσια της ρυθμικής και του μοντέρνου χορού.

Την εκδήλωση μεταξύ των άλλων παρακολούθησαν αντιπροσωπείες, φίλοι και συμπορευτές της παράδοσης από άλλους συλλόγους όπως, του Δήμου Αγρινίου, το Χοροστάσι, τον Αιτωλό, τη ΓΕΑ, τον Παγκρήτιο, την Αγία Βλαχέρνα, τη Συντροφιά με την παράδοση, τη Ρούμελη, τα Διαμαντέικα, την Κυπάρισσο και τη Γαβαλού…

«Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!! και του χρόνου…» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

rizes-xoros (2)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1749 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.