Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 18:39

Η δικαίωση του Παναιτωλικού!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός εξέφρασε δημόσια παράπονα για τις διαιτησίες που είχε σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Όπου οι «σφυρίχτρες» καθόρισαν αποτελέσματα. Θυμηθείτε το πέναλτι που έδωσε στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Θάνος. Αυτός διάλεξε… εθελούσια έξοδο. Θυμηθείτε το παιχνίδι στη Λαμία όπου ο Νεοφυτιάδης δεν το έληγε αν οι γηπεδούχοι δεν ισοφάριζαν. Πάει κι αυτός, υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Ο Μάνταλος δεν είδε ούτε το εξόφθαλμο σπρώξιμο πάνω στον Ουίλιαν που με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα, ούτε την κουτουλιά του Στόουκς στον Μπεχαράνο, ούτε πολλά άλλα που οδήγησαν τον Παναιτωλικό στην ήττα στη Ριζούπολη. Πάει και ο Μάνταλος, διαγράφηκε από τους πίνακες.

Η ΚΕΔ με την ανακοίνωση της λίστας των διαιτητών της επόμενης σεζόν, ουσιαστικά δικαίωσε τον Παναιτωλικό που φώναζε. Και για τους τρεις προαναφερόμενους και για άλλα (πρώην πλέον) αστέρια της ελληνικής διαιτησίας. Όπως ο Αρετόπουλος, ο Κατσικογιάννης…

Πέντε διαιτητές βγήκαν εκτός πινάκων, ο Αιτωλοακαρνάνας Στυλιαράς και οι Αρετόπουλος, Μάνταλος, Καλογερόπουλος, Θάνος, Μπλάνας. Τέσσερις υποβιβάζονται στη Β’ κατηγορία οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης, Νεοφυτιάδης.

Τα εννέα νέα πρόσωπα είναι οι: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βρέσκας (Πιερίας), Μανούχος (Αργολίδας), Λάμπρου (Ευβοίας), Τάσης (Ηπείρου), Κοτσάνης (Δράμας), Φωτιάδης (Καστοριάς), Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Φωτιάς (Πέλλας).

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1701 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.